Haarden

Bij de keuze van een haard zijn er heel wat mogelijkheden: gashaarden, houthaarden, elektrische haarden, pellethaarden of haarden op bio-ethanol. Welke haard voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van een heel aantal factoren, zowel technische als persoonlijke. Daarom geven wij graag persoonlijk advies.

Met onze ervaring, knowhow en oog voor detail helpen we u de juiste beslissing te nemen.

Wilt u niet alleen een haard voor binnen, maar ook voor buiten? Laat u verrassen door ons aanbod aan grill- en tuinhaarden!

Gashaarden

Gashaarden staan garant voor gezelligheid en comfort. U hoeft maar op een knopje te drukken om van het vlammenspel te genieten. Dankzij de nieuwste technieken ziet het vuur er realistischer uit dan ooit. Wij werken enkel met topmerken, zoals:

‎ 

Houthaarden

Wie authentiek stookplezier wil, kiest voor de nieuwste generatie houthaarden. Die voldoen aan de recentste normen qua uitstoot en rendement. Zo kan u ecologisch verantwoord stoken met de beleving van een echt houtvuur. Hiervoor werken wij enkel met topmerken:

‎ 

Elektrische haarden

In appartementen is er vaak niet de mogelijkheid om een (gas)haard te plaatsen. En in bijna-energieneutrale nieuwbouwwoningen hoeft een haard geen verwarmingsfunctie te hebben.

De nieuwste elektrische haarden hebben een steeds realistischer vlambeeld en kunnen uitgerust worden met een warmte-element.

Kom ze bekijken in onze toonzaal!

‎ 

Pellethaarden

Bij pellethaarden of -kachels worden samengeperste houtkorrels gedoseerd verbrand om de gewenste warmte te produceren. Dankzij een ingebouwde regeling en automatische ontsteking kan je een kamer op elk moment verwarmen zonder dat je aanwezig moet zijn. Ecologisch en economisch tegelijkertijd!

‎ 

Bio-ethanol haarden

Bio-ethanol haarden zijn eenvoudig te installeren en te bedienen. Er is geen rookkanaal nodig en ze geven een mooi en aangenaam vlammenspel.

De bio-ethanol haarden verkrijgbaar bij Roger Van Dale worden bediend met een afstandsbediening voor de automatische ontsteking en het regelen van de vlamhoogte.

‎ 

Vrijstaande kachels