Ons vakmanschap

Al meer dan 55 jaar streeft Roger Van Dale naar topkwaliteit en -service. Wij blijven ons vakmanschap en onze expertise verder uitbouwen in elk aspect van ons werk!

Ontwerp met VR-bril

Van zodra de VR-bril verkrijgbaar was in 2016, hebben we die meteen ingezet voor onze ontwerpen. We vinden het belangrijk dat u een concreet en gedetailleerd beeld krijgt van het ontwerp. En dan mag het net iets meer zijn dan enkele renderbeelden. Zo ervaart u uw interieur alsof het al afgewerkt is. Dat is vaak een echte eyeopener!

Natuursteenatelier

Natuursteenbewerking heeft altijd een belangrijk deel uitgemaakt van onze expertise. In ons natuursteenatelier maken we alle maatwerk met behulp van onze professionele CNC-machines, maar evengoed met ambachtelijk handwerk . Met een fijne afwerking en de meeste zorg worden marmer, graniet, kalksteen, composiet en keramiek verwerkt tot een prachtig eindresultaat.

Schrijnwerkerij

In onze schrijnwerkerij worden haardwanden, inbouwkasten en interieurs op maat gemaakt uit fineer, laminaat, MDF… Hiervoor beschikken we over een uiterst modern machinepark. Alles wordt met veel zorg voor u tot in het kleinste detail afgewerkt.

‎ 

Plaatsingsteams

Een haard of haardwand plaatsen is minder evident dan het op het eerste gezicht lijkt. Daar komen heel wat technische aspecten bij kijken. Zo moeten we rekening houden met brandveiligheid, warmteafgifte, schoorsteentechniek... Onze plaatsers zijn ervaren vakmensen met bovendien kennis van natuursteen en schrijnwerk. Ze profileren zich door hun fijne en propere manier van werken, klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid.

Kraanwagen

Bij een haard hoort een schoorsteen en worden er meestal buizen geplaatst. Hiervoor hebben wij de beschikking over onze eigen kraanwagen. Daardoor kunnen we sneller, efficiënter en vooral veiliger werken, ook op zeer moeilijk bereikbare plaatsen of hoge daken. Ook haarden of materialen binnen brengen op moeilijk bereikbare plaatsen gebeurt met de kraanwagen.

‎ 

Service technieker

Bij Roger Van Dale hebben we een eigen service technieker in dienst. Hij verzorgt de opstart van uw haard, het onderhoud en de herstellingen. U kan rekenen op zijn oplossingsgerichtheid en efficiënte manier van werken.

Ook een woning met vuur?

Interesse in een haard of wenst u een bezoek aan onze toonzaal? Vuur al uw vragen op ons af.
Contacteer ons
of bel nu: 050 35 31 46